CBR scooter praktijk examen in Leusden

CBR scooter praktijkexamen doen in Leusden? Wij zorgen ervoor dat je in 1 dag kunt slagen. Je volgt ’s morgens de praktijklessen bij een ervaren rijschool, waarna je die middag meteen examen doet. Zo kun je snel jouw scooter rijbewijs halen, waarna je zelfstandig de weg op mag.

Heb je de theorie al in handen en wil je snel door met de praktijk? Wij hebben de examens voor je gereserveerd, zodat je daar snel mee aan de slag kunt. Je volgt eerst onze praktijklessen, waarvoor we samenwerken met een rijschool bij jou in de buurt.

Praktijklessen voor de scooter

De instructeur van de ervaren rijschool weet wat er nodig is om je in 1 dag voor te bereiden op het praktijkexamen voor de scooter bij het CBR. Je volgt de lessen, waarin bijvoorbeeld de voorrangsregels, de verkeersregels en natuurlijk het onder de knie krijgen van de scooter aan bod komen.

Het is de beste voorbereiding op het CBR scooter praktijk examen in Leusden. Je kunt meteen dezelfde middag examen doen, wat betekent dat de kennis nog vers in je geheugen zit. Zo weet je zeker dat je de beste kans hebt om te slagen.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Wil je in 1x en in 1 dag slagen voor jouw scooter praktijk examen? We bereiden je daar perfect op voor, gewoon bij jou in de buurt. Met een aantal handige tips en tricks weet je wat je kunt verwachten. De instructeurs rijden bijvoorbeeld de examenroutes al een keer met je, zodat ook die geen verrassing mee voor je vormen.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

1 dag cursus theorie scooter in Leusden

Ga je voor het CBR scooter praktijk examen in Leusden? Wij zorgen ervoor dat je daarop goed bent voorbereid. Tijdens de praktijklessen leer je alles wat je moet weten. Bovendien gaat de instructeur met je mee naar het examencentrum in Utrecht. Daar heb je nog even de tijd om je rustig voor te bereiden. Je krijgt nog een paar laatste tips, waarna je klaar bent om het praktijkexamen voor de scooter bij het CBR te gaan doen.

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Uiteraard leren we je daar nog een paar handige ezelsbruggetjes en zorgen we voor de beste tips. Zo ben je goed voorbereid en kun je nog even ontspannen voordat je theorie-examen bij het CBR zal doen.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie scooter in Leusden? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace