Scooter theorie in 1 dag in Nieuwegein

Jouw scooter theorie in 1 dag halen in Nieuwegein? Wij zorgen ervoor dat je ’s morgens om 7:00 uur kunt starten, om na 5 uur theoriecursus meteen diezelfde middag bij het CBR examen te doen. Zo zit de kennis nog vers in je hoofd, om de grootste kans te maken om meteen in één keer te slagen. En komt de cursus je later op de dag beter uit? We organiseren de cursus voor de scooter theorie 7 dagen in de week en 2x per dag, zodat je zelf bepaalt wanneer je die wilt komen volgen.

Theoriecursus voor de scooter

Tijdens de theoriecursus voor de scooter nemen we alle belangrijke stof en theorie goed met je door. Onze ervaren cursusdocenten weten wat er belangrijk is en waar het CBR je naar zal vragen. Bovendien oefenen we de officiële CBR-vragen, zodat je meteen kunt wennen aan de manier waarop je die zal krijgen. En heb je zelf vragen of heb je meer moeite met specifieke onderdelen? We staan er extra bij stil, om jouw scooter theorie in 1 dag te halen in Nieuwegein.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Met onze theoriecursus in één dag kun je in één keer slagen voor de scooter theorie bij het CBR. Wij zorgen ervoor dat je ’s morgens vroeg begint, om diezelfde middag de theorie al in de pocket te hebben. Dat betekent dat je door kunt met de rest van de rijopleiding, om ook de praktijk te halen. Zo zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk het scooter rijbewijs hebt, wat betekent dat je daar zelfstandig op mag gaan rijden.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Scooter theorie in 1 dag in Nieuwegein

Wil je jouw scooter theorie in 1 dag halen in Nieuwegein? Wij leggen je alle theorie uit, oefenen met de vragen en zijn er voor al jouw vragen over de onderdelen die je lastig vindt. Zo weet je zeker dat je goed bent voorbereid, waarna we met je meegaan naar de examenlocatie in Utrecht.

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Daar leren onze docenten je nog een paar handige ezelsbruggetjes, waardoor het daar niet aan zal liggen. In plaats daarvan ben je goed voorbereid, om nog even lekker te ontspannen en daarna de grootste kans te maken om in één keer te slagen.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie scooter in Nieuwegein? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace