Scooter theorie halen in 1 dag in Maarssen

Wil je jouw scooter theorie halen in 1 dag in Maarssen? Wij weten wat daarvoor nodig is. Onze ervaren cursusdocenten leren je de belangrijke theorie, die je moet kennen voor het CBR-examen. Bovendien oefen je met de officiële examenvragen en staan we natuurlijk open voor alle vragen die je zelf hebt. Zo zorgen we ervoor dat je goed bent voorbereid. En dat is niet alles, omdat je profiteert van onze 100% slagingsgarantie. Dat betekent dat je de theoriecursus gewoon gratis opnieuw mag volgen, als je jouw theorie de eerste keer toch niet meteen haalt.

Theoriecursus voor de scooter

Tijdens de theoriecursus voor de scooter komen alle belangrijke onderdelen aan bod. We leren je de theorie, zodat je de vragen in het CBR-examen goed kunt beantwoorden. En wil je jouw scooter theorie halen in 1 dag in Maarssen? Door met de CBR-vragen te oefenen weet je alvast hoe die eruit gaan zien en wat je ongeveer kunt verwachten. Zo zorgen we ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan, om de kans zo groot mogelijk te maken dat je in één keer zal slagen.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Maar liefst 90% van onze kandidaten slaagt in één keer. Dat is flink meer dan de 50% die dat haalt zonder onze cursus daarvoor te volgen. Wil jij dus ook in één dag slagen voor de scooter theorie bij het CBR? Wij helpen je jouw scooter theorie te halen in 1 dag in Maarssen. Daarmee beginnen we ’s morgens vroeg om 7:00 uur, om na 5 uur cursus vervolgens meteen die middag examen te doen bij het CBR.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Sir Winston Churchilllaan 297 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
Leiden : Sir Winston Churchilllaan 297 Rijswijk
Schelluinen : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
augustus 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Scooter theorie halen in 1 dag in Maarssen

Wil je jouw scooter theorie halen in 1 dag in Maarssen? Wij zorgen ervoor dat je perfect bent voorbereid, om er helemaal ontspannen naartoe te gaan. Bovendien gaan we met je mee naar de examenlocatie.

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Daar zorgen we ervoor dat je nog een paar laatste tips krijgt en dat we je wat ezelsbruggetjes leren. Zo maak je de beste kans om in één keer te slagen, waarna je meteen door kunt met de praktijklessen om ook de praktijk voor het scooter rijbewijs te halen.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie scooter in Maarssen? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace