Scooter theorie dagcursus in Baarn

Onze scooter theorie dagcursus in Baarn volgen? Het is de beste cursus om je voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Onze ervaren cursusdocenten weten wat je kunt verwachten. We leren je de belangrijke theorie, geven je daarbij handige ezelsbruggetjes en oefenen met de officiële CBR-examenvragen. Bovendien staan we open voor al jouw vragen, om extra te oefenen met de onderdelen die je nog lastig vindt. De cursus geven we 7 dagen per week en 2x per dag, zodat jij je kunt inschrijven voor het moment dat jou het beste uitkomt.

Theoriecursus voor de scooter

Tijdens de theoriecursus voor de scooter leren we je precies wat je moet weten. Maar liefst 90% van onze kandidaten slaagt in één keer voor de theorie. Dat is zonder onze cursus maar 50%, waardoor wij ervoor zorgen dat je veel meer kans maakt. Zo kun je in één keer slagen voor jouw CBR-theorie, om daarna door te gaan met de praktijklessen om het rijbewijs te gaan halen. En slaag je de eerste keer toch niet? Dankzij onze 100% slagingsgarantie mag je de cursus gewoon gratis nog een keer proberen en opnieuw examen gaan doen bij het CBR.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Wil je in één dag geslaagd zijn? Met onze scooter theorie dagcursus in Baarn zorg je voor de beste voorbereiding. Met onze cursus weet je zeker dat je goed bent voorbereid, om in één keer de theorie te halen en daarna meteen door de gaan met het praktijkgedeelte. Wij weten wat er nodig is om in één keer te slagen, bijvoorbeeld nadat je ’s morgens om 7:00 uur begonnen bent met de cursus die we je geven in Utrecht.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Sir Winston Churchilllaan 297 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
Leiden : Sir Winston Churchilllaan 297 Rijswijk
Schelluinen : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
augustus 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Scooter theorie dagcursus in Baarn

De scooter theorie dagcursus in Baarn volgen? Wij weten wat je kunt verwachten en bereiden je daar goed op voor. Bovendien gaan we daarna met je mee naar de examenlocatie .

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Wij zorgen ervoor dat je ruim op tijd aanwezig bent en dat we je nog een paar handige tips meegeven. Zo ben je goed voorbereid en kun je ontspannen starten met het CBR-examen voor de scooter theorie in Utrecht.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie scooter in Baarn? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace