Scooter rijbewijs theorie in Soest

Voor het scooter rijbewijs jouw theorie halen in Soest? Wij zorgen er met de theoriecursus voor dat je de beste voorbereiding hebt. We bereiden je voor op de belangrijke vragen die het CBR zal stellen. Je leert over de voorrangsregels, over de verkeersborden en bijvoorbeeld over alles wat je van de scooter moet weten. Daarna oefenen we de vragen zoals het CBR die stelt, om daar alvast op je gemak aan te wennen. En heb je zelf vragen over de theorie en over andere dingen die belangrijk zijn? Onze ervaren cursusdocenten leggen het je graag uit.

Theoriecursus voor de scooter

De theoriecursus voor de scooter geven we 7 dagen in de week en 2x per dag. Dat betekent dat je jouw scooter rijbewijs theorie in Soest kunt halen op een moment dat het jou goed uitkomt. Dus heb je een bepaalde dag in gedachten? Wij zorgen ervoor dat je (bijvoorbeeld) ’s morgens de cursus kunt volgen, om meteen die middag examen te doen. Zo zit de nieuwe kennis nog vers in je hoofd, om die meteen te gebruiken als het CBR je de vragen stelt en jij je theorie voor het scooter rijbewijs wilt halen.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Maar liefst 90% van onze kandidaten slaagt in één keer en daarmee in één dag. Dat is flink meer dan de 50% die het zonder een theoriecursus de eerste keer haalt. Wat dat betreft geven we je graag de garantie dat je geweldig bent voorbereid. En we gaan een stap verder dan dat, met de 100% slagingsgarantie die we je aanbieden. Dus slaag je de eerste keer niet voor jouw scooter rijbewijs theorie? Dan mag je de cursus gewoon gratis opnieuw volgen, waardoor je alleen het CBR-examen opnieuw betaalt.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Scooter rijbewijs theorie in Soest

Wil je jouw scooter rijbewijs theorie halen in Soest? Wij zorgen ervoor dat je goed bent voorbereid. En dat je op tijd op de examenlocatie bent, omdat we met je meegaan naar het CBR in Utrecht (https://www.cbr.nl/nl/service/nl/route-locaties/cbr-locatie/examencentrum-utrecht-1.htm):

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Zo kun je daar nog heel even ontspannen en geven wij je de belangrijke laatste tips. Met een paar ezelsbruggetjes zorgen we ervoor dat je de grootste kans hebt om in één keer te slagen. Dan kun je daarna snel door met de praktijklessen en het praktijkexamen voor de scooter.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie scooter in Soest? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace