Scooter rijbewijs theorie halen in Leusden

Jouw scooter rijbewijs theorie halen in Leusden? Wij zorgen er met onze theoriecursus in één dag voor dat je zo snel mogelijk jouw theorie kunt halen. We beginnen ’s morgens om 7:00 uur, waarna je 5 uur cursus krijgt om meteen die middag examen te doen bij het CBR. Zo zit de kennis nog vers in je geheugen, om de beste kans te maken om meteen te slagen. En volg je de cursus liever later op de dag? We organiseren die 7 dagen per week en 2x per dag, zodat er altijd een moment bij zit dat jou goed uitkomt.

Theoriecursus voor de scooter

Zoek je een theoriecursus voor de scooter? We leggen je de theorie uit, inclusief alle voorrangsregels en bijvoorbeeld de verkeersborden die belangrijk zijn. We staan stil bij de lastige onderwerpen en beantwoorden natuurlijk de vragen die je daar eventueel over hebt. Daarna oefenen we met de vragen zoals het CBR die je gaat stellen. Je hebt ze al een keer voorbij zien komen, om alvast te wennen aan de manier waarop je daar tijdens het theorie-examen op moet antwoorden. En heb je zelf vragen over onderwerpen die je moeilijk vindt? Onze ervaren cursusdocenten nemen uitgebreid de tijd voor je.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Door ’s morgens de theoriecursus te doen kun je ’s middags al meteen examen doen bij het CBR in de buurt. Zo kun je jouw scooter rijbewijs theorie halen, zonder dat dit lang hoeft te duren. Wij helpen je er in Leusden voor te zorgen dat je in één keer door kunt met zowel de theorie als daarna ook de praktijklessen. En haal je de theorie de eerste keer bij het CBR helaas nog niet? Geen probleem, dan mag je onze theoriecursus gewoon gratis nog een keer volgen.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

1 dag cursus theorie scooter in Leusden

Wil je jouw scooter rijbewijs theorie halen in Leusden? Wij bereiden je goed voor op het theorie-examen, waardoor je helemaal ontspannen naar het CBR kunt gaan.

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

We gaan bovendien met je mee naar het CBR. Daar geven we je nog een paar laatste tips. Maar liefst 90% van onze kandidaten slaagt de eerste keer, tegenover 50% van de kandidaten die geen cursus volgen en het gewoon zelf proberen. Dat betekent dat je een veel grotere kans op succes hebt.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie scooter in Leusden? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace