Scooter rijbewijs halen theorie in Amersfoort

Jouw scooter rijbewijs halen en de theorie doen in Amersfoort? Wij zorgen ervoor dat je een dagcursus volgt, waarna je meteen examen kunt doen om de nieuwe kennis goed te gebruiken. Het zit nog vers in je geheugen, omdat je ’s morgens de cursus volgt en die middag al naar het CBR gaat. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je goed bent voorbereid, om je daar geen moment zorgen over te hoeven maken. Je hebt bij ons 100% slagingsgarantie, wat betekent dat je de theoriecursus gratis opnieuw mag volgen als je de eerste keer toch niet meteen slaagt.

Theoriecursus voor de scooter

Zoek je de beste theoriecursus voor de scooter? Als je jouw scooter rijbewijs wilt halen en de theorie wilt doen in Amersfoort ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren cursusdocenten weten welke theorie er belangrijk is, dus behandelen al die onderdelen. Zo zorgen we ervoor dat je goed bent voorbereid op de vragen door het CBR. En sterker nog, we oefenen samen met jou met de vragen die je kunt verwachten zodat je die al een keer gezien hebt. En heb je zelf vragen over de theorie of over het examen bij het CBR? We nemen natuurlijk uitgebreid de tijd voor je.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Maar liefst 90% van onze kandidaten slaagt in één keer. Dat betekent dat je een grote kans maakt om het de eerste keer te halen. Dat doe je bij ons in één dag, om meteen door te gaan met de praktijklessen en het praktijkexamen dat je daarna zal doen om je rijbewijs te halen. Dus, jouw scooter rijbewijs halen en de theorie doen in Amersfoort? Wij zorgen ervoor dat je de grootste kans maakt om dat in één keer helemaal goed te doen.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Scooter dagcursus theorie in Amersfoort

Wil je gebruik maken van onze scooter dagcursus voor de theorie in Amersfoort? Kies zelf een moment dat het jou uitkomt, uit de 7 dagen per week en 2x per dag dat we de cursus organiseren. Na de cursus gaan we samen naar het CBR in Utrecht.

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Daar zorgen we ervoor dat je nog even de tijd hebt te ontspannen. Bovendien geven we je een paar laatste tips, waarmee je weer een paar vragen extra goed beantwoordt in het CBR-examen voor de scooter theorie.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie scooter in Amersfoort? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace