Dagcursus scooter theorie in Vianen

Onze dagcursus scooter theorie in Vianen volgen? Wij zorgen ervoor dat jij in één dag de theoriecursus kunt volgen en meteen die middag examen kunt doen. Dat betekent dat de nieuwe theorie-kennis nog goed in je hoofd zit, als je bij het CBR examen doet. Het biedt je de grootste kans om in één keer te slagen. En sterker nog, met onze 100% slagingsgarantie kun je de cursus gewoon nog een keer gratis volgen als dat toch niet in één keer lukt.

Theoriecursus voor de scooter

Met onze dagcursus scooter theorie bereiden we je uitstekend voor op alles dat je kunt verwachten bij het CBR. We nemen de theorie met je door, je oefent met de officiële CBR-vragen en je kunt jouw vragen natuurlijk stellen aan onze ervaren docenten. Op die manier weet je zeker dat je alles goed onder de knie hebt. En merk je dat je bepaalde onderdelen lastig vindt? We staan daar extra bij stil, bijvoorbeeld door je de verkeersborden of de voorrangssituaties uit te leggen aan de hand van handige ezelsbruggetjes.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Met onze dagcursus scooter theorie in Vianen weet je zeker dat je daar gewoon in één dag voor kunt slagen. We beginnen al vroeg, om 7:00 uur. Op die manier hebben we ruim de tijd, om je in 5 uur alles te vertellen wat je moet weten om daarna examen te kunnen doen. Het examen doe je meteen dezelfde middag, zodat je een zo groot mogelijke kans hebt om meteen te slagen. En volg je de cursus liever later op de dag? We organiseren die 7 dagen per week en 2x per dag, zodat er altijd een moment bij zit dat jou goed uitkomt.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Dagcursus scooter theorie in Vianen

Wil je onze dagcursus scooter theorie in Vianen volgen? Wij zorgen ervoor dat jij in één keer kunt slagen, met een theoriecursus door onze ervaren docenten. Die leren je de theorie en helpen je oefenen met de vragen. Daarna gaan ze met je mee naar de examenlocatie in Utrecht

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Jij zal daar examen doen, maar niet zonder een paar laatste tips van onze docenten. Bovendien ben je er na de dagcursus scooter theorie in Vianen ruim op tijd aanwezig, waardoor je je in alle rust klaar kunt maken om het CBR theorie-examen te gaan doen.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie scooter in Vianen? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace