Dagcursus scooter theorie in Hilversum

Onze dagcursus scooter theorie in Hilversum volgen? Het is misschien wel de beste voorbereiding voor het theorie-examen bij het CBR. Wij snappen dat jij graag snel wilt slagen, daar niet te lang voor wilt leren en je zoekt naar handige ezelsbruggetjes en slimme tips. Dat is wat we allemaal voor je combineren. En sterker nog, we oefenen met de officiële CBR-examenvragen, zodat je alvast kunt wennen aan de manier waarop die worden gesteld. Zo ben je goed voorbereid, om in één keer te slagen.

Theoriecursus voor de scooter

We organiseren de dagcursus scooter theorie in Hilversum 7 dagen per week en 2x per dag. Dat betekent dat je eenvoudig zelf een moment kiest dat jou goed uitkomt. We beginnen ’s morgens al om 7:00 uur, wat betekent dat we 5 uur kunnen oefenen om daarna ’s middags meteen examen te gaan doen. Zo zit de kennis nog goed in je hoofd, om die meteen toe te passen en er daarmee voor te zorgen dat je in één keer kunt slagen. Uiteraard komt alle theorie aan bod en heb je de mogelijkheid om zelf je vragen te stellen.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Maar liefst 90% van onze kandidaten slaagt in één keer, tegenover 50% van de anderen die geen cursus volgen. Je maakt een veel betere kans, waardoor je meteen de eerste keer de theorie kunt halen. Het is de snelste manier om je theorie op zak te krijgen, waarna je natuurlijk door kunt gaan met de praktijklessen voor het praktijkexamen. Op die manier zorgen we ervoor dat je snel op een scooter kunt rijden, door daarvoor in ieder geval de belangrijke theorie alvast te halen.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Sir Winston Churchilllaan 297 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
Leiden : Sir Winston Churchilllaan 297 Rijswijk
Schelluinen : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
augustus 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Dagcursus scooter theorie in Hilversum

Wil je onze dagcursus scooter theorie in Hilversum volgen? In een dag tijd leren we je alles wat je moet weten en doe je ook meteen examen bij het CBR. Het gaat lekker snel, zodat je daarna door kunt met de rest van de belangrijke opleiding. Natuurlijk gaan we na de cursus met je mee naar de examenlocatie in Utrecht:

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Op de examenlocatie voor het CBR-examen voor de scooter theorie geven we je nog een paar laatste tips mee. Bovendien ben je er ruim op tijd aanwezig, zodat je nog even de kans hebt om te ontspannen en je voor te bereiden.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie scooter in Hilversum? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace