1 dag cursus theorie voor de scooter in Zeist

Een 1 dag cursus theorie voor de scooter volgen in Zeist? Wij zorgen er 7 dagen in de week en 2x per dag voor dat je de beste cursus kunt volgen om je voor te bereiden. Met onze dagcursus weet jij zeker dat je goed bent voorbereid op het CBR-examen, om daar in één keer voor te slagen. Onze ervaren docenten bereiden je er goed op voor, leggen alles uit en staan natuurlijk stil bij de onderdelen die je lastig vindt. Je kunt al jouw vragen stellen, waarna we samen naar de CBR-locatie gaan om daar het examen te doen.

Theoriecursus voor de scooter

Zoek je een theoriecursus voor de scooter, waarmee je jouw theorie-examen zo snel mogelijk kunt halen? Met de 1 dag cursus theorie voor de scooter in Zeist kun je ’s morgens om 7:00 uur starten, om na 5 uur cursus meteen dezelfde middag naar het CBR te gaan. Wij regelen dat voor je, waardoor je er zelf geen omkijken naar hebt. Zo weet je dat het goed is geregeld, om je zelf te richten op de theorie die je onder de knie wilt krijgen. Wij zorgen ervoor dat het goed komt, bijvoorbeeld door met je mee te gaan naar de examenlocatie in Utrecht.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Met onze 1 dag cursus theorie voor de scooter in Zeist zorgen we ervoor dat je in maar één dag kunt slagen. Je volgt ’s morgens de theoriecursus, waarna je ’s middags examen doet en jouw theorie in de pocket kunt hebben. Daarna kun je door met de rest van je rijopleiding, om ook de praktijk te halen. En slaag je de eerste keer onverhoopt toch niet voor de theorie? Dat is geen probleem, omdat je gebruik kunt maken van onze 100% slagingsgarantie. Dat betekent dat je de cursus gewoon gratis nog een keer mag volgen, en je alleen het CBR-examen opnieuw betaalt.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

1 dag cursus theorie voor de scooter in Zeist

Ga je voor onze 1 dag cursus theorie voor de scooter in Zeist? We nemen de theorie met je door, oefenen met de CBR-vragen en staan natuurlijk open voor alle vragen die je zelf hebt. Daarna gaan we samen naar de examenlocatie in Utrecht

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Daar ben je ruim op tijd aanwezig, om je in alle rust nog even voor te bereiden. Of om een paar handige ezelsbruggetjes te leren, waarmee onze docenten ervoor zorgen dat je in één keer jouw theorie kunt halen.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie scooter in Zeist? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace