Scooter dagcursus theorie in Tiel

Onze scooter dagcursus voor de theorie volgen in Tiel? We organiseren de cursus expres vroeg op de dag, door daar al om 7:00 uur mee te beginnen. Dat betekent dat we vervolgens 5 uur de tijd hebben, om je daarin alles uit te leggen wat er belangrijk is. Tijdens de theoriecursus voor de scooter oefen we natuurlijk met de examenvragen zoals het CBR die gaat stellen, om daar alvast een beetje aan te wennen. En heb je zelf vragen over de theorie en over wat je moet weten? Onze ervaren cursusdocenten staan natuurlijk voor je klaar.

Theoriecursus voor de scooter

Met onze theoriecursus voor de scooter weet je zeker dat je goed bent voorbereid op wat je kunt verwachten. We behandelen de voorrangsregels, de verkeersborden en alles dat je moet weten over de scooter en de verkeersregels in het algemeen. Uiteraard geven we je handige tips en zorgen we voor ezelsbruggetjes die je meteen kunt gebruiken. Op die manier is het een complete theoriecursus in één dag. Met de scooter dagcursus voor de theorie in Tiel weet je zeker dat je alles goed begrijpt, om er daarna meteen examen in te doen.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Door al vroeg op de dag te beginnen zorgen we ervoor dat je meteen die middag examen kunt doen bij het CBR. De kennis zit nog goed in je hoofd, waardoor je zeker weet dat je de grootste kans hebt om te slagen. Sterker nog, maar liefst 90% van onze kandidaten slaagt de eerste keer. Dat is flink meer dan de 50% die dat lukt zonder een cursus te volgen. En lukt het de eerste keer toch niet? Geen probleem, dankzij onze 100% slagingsgarantie mag je de theoriecursus gewoon nog een keer gratis komen volgen.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

1 dag cursus theorie scooter in Tiel

Wil je gebruik maken van onze scooter dagcursus voor de theorie in Tiel? Kies zelf een moment dat het jou uitkomt, uit de 7 dagen per week en 2x per dag dat we de cursus organiseren. Na de cursus gaan we samen naar het CBR in Utrecht.

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Daar zorgen we ervoor dat je nog even de tijd hebt te ontspannen. Bovendien geven we je een paar laatste tips, waarmee je weer een paar vragen extra goed beantwoordt in het CBR-examen voor de scooter theorie.

Vragen over onze scooter dagcursus theorie in Tiel? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace