1 dag cursus theorie scooter in Naarden

Onze 1 dag cursus theorie voor de scooter in Naarden volgen? Wij leren je alles dat je moet weten. Onze ervaren cursusdocenten weten wat het CBR van je vraagt en wat de belangrijke onderdelen zijn om onder de knie te krijgen. Die onderdelen leggen we je tot in detail uit, waarna we natuurlijk oefenen met de CBR-vragen zoals je die op het examen kunt verwachten. Daarnaast is er uiteraard genoeg tijd om zelf vragen te stellen, bijvoorbeeld om even langer stil te staan bij de onderdelen die je lastig vindt.

Theoriecursus voor de scooter

We organiseren de 1 dag cursus theorie voor de scooter in Naarden 7 dagen per week en 2x per dag. Daarmee beginnen we ’s morgens al om 7:00 uur, zodat je lekker vroeg terecht kunt. We hebben op die manier 5 uur de tijd om de theorie door te nemen, de vragen te oefenen en al jouw vragen te beantwoorden. Na de theoriecursus gaan we samen naar het CBR, waar je meteen aan de beurt bent om examen te doen. Wij regelen de examens aansluitend aan de theoriecursus, zodat je in één keer door kunt en je kunt slagen als de kennis nog vers in je geheugen zit.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Maar liefst 90% van onze kandidaten slaagt in één keer. Dat betekent dat je een geweldige kans maakt, omdat van de kandidaten zonder cursus slechts 50% dat lukt. We gaan ’s morgens meteen met je aan de slag om ’s middags examen te doen. En komt dat niet uit? Na onze 1 dag cursus theorie voor de scooter in Naarden later op de dag kun je de volgende ochtend meteen examen doen. Ook op die manier gaat het lekker snel, om daarna door te gaan met de praktijklessen en het praktijkexamen.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
Zwolle: Punterweg 7C Zwolle
juni 2021
juli 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

1 dag cursus theorie scooter in Naarden

Wil je onze 1 dag cursus theorie voor de scooter in Naarden volgen? Wij zorgen ervoor dat je goed bent voorbereid op alles wat je kunt verwachten. Het is de beste manier om zeker te weten dat het aan jou niet zal liggen. Na de theoriecursus gaan we samen naar de examenlocatie in Utrecht :

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Uiteraard leren we je daar nog een paar handige ezelsbruggetjes en zorgen we voor de beste tips. Zo ben je goed voorbereid en kun je nog even ontspannen voordat je theorie-examen bij het CBR zal doen.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie scooter in Naarden? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace