1 dagcursus voor de scooter praktijk in Soest

Zoek je een 1 dagcursus voor de scooter in Soest? Het hoeft niet langer te duren dan een enkele dag, omdat je ’s morgens de praktijklessen volgt en daarna die middag meteen examen kunt doen. De ervaren instructeurs van de rijscholen waarmee we samenwerken zorgen ervoor dat je tot in de puntjes goed bent voorbereid.

Maar liefst 90% van onze kandidaten slaagt de eerste keer. Je krijgt de beste voorbereiding, waarna je meteen die middag examen kunt doen bij het CBR. De kennis van de 1 dagcursus voor de scooter praktijk in Soest zit nog vers in je geheugen, om daar meteen goed gebruik van te kunnen maken.

Praktijklessen voor de scooter

Tijdens de praktijklessen voor de scooter komt alles aan bod dat je moet weten. Het gaat over de voorrangsregels en de verkeersregels. Daarnaast helpen de instructeurs je de scooter goed onder controle te krijgen. Natuurlijk wordt er veel tijd besteed aan het kijken naar het verkeer om je heen, zodat je het CBR kunt laten zien dat je veilig kunt rijden.

De praktijklessen voor de scooter volg je ’s morgens. We beginnen al vroeg, gewoon bij een rijschool bij jou in de buurt. Dat betekent dat je alle tijd hebt om de scooter, het rijden en het verkeer goed onder de knie te krijgen. Dezelfde middag doe jij al examen, om jouw scooter rijbewijs zo snel mogelijk te kunnen halen.

In ÉÉN dag geslaagd ?

Wil je ervoor zorgen dat je in 1 dag geslaagd kunt zijn voor het scooter rijbewijs? Onze 1 dagcursus voor de scooter praktijk in Soest is dan de beste keuze. Dus heb je jouw theorie al gehaald en wil je door met het gedeelte voor de praktijk? Wij zorgen ervoor dat je de beste cursus volgt, waarmee je de grootste kans hebt om in één keer te slagen.

Inschrijven

Waarom Bromo?

Profiteer van onze voordelen:

📍 LOCATIE

Rotterdam : Zeemanstraat 13A Barendrecht
Amsterdam: Industrieweg 4E Heemstede
Utrecht :  Manitobadreef 27 Utrecht
Den Haag / Rijswijk : Polakweg 11 Rijswijk
Dordrecht : Zwaluwenburg 96 Dordrecht
Amersfoort : Leusderweg 6 Amersfoort
Haarlem : Industrieweg 4E Heemstede
Hilversum : Kamerlingh Onnesweg 2
mei 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

1 dag cursus theorie scooter in Soest

Zoek je een 1 dagcursus voor de scooter praktijk in Soest? Wij bereiden je tot in detail voor, zodat je lekker ontspannen naar het CBR toe kunt gaan. Bovendien gaan we met je mee naar de examenlocatie in Utrecht. Daar krijg je nog een paar laatste tips en heb je natuurlijk even de tijd om je te ontspannen.

Mississippidreef 151
3565CE Utrecht

Uiteraard leren we je daar nog een paar handige ezelsbruggetjes en zorgen we voor de beste tips. Zo ben je goed voorbereid en kun je nog even ontspannen voordat je theorie-examen bij het CBR zal doen.

Vragen over onze 1 dag cursus theorie scooter in Soest? Bel ons op telefoonnummer 0634460777, stuur ons een e-mail naar info@bromo.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!

BTW nummer : NL861836443B01
KVK nummer : 80882021
© 2021 | Bromo Rijbewijs |
Made by Frontspace